Kisoissa Littoisissa 15.6.2013

Käväisin toisetkin kilpailut heti perään, lähitallilla Littoisissa. Kisat muuttuivat viime hetkellä seurakilpailuista kilpailuharjoituksiksi tuomarin sairastuttua, mutta ei se mitään haitannut. Isot ja hyvin toimivat kisat nämäkin olivat. Nähtiin sen seitsemää kukkalaitetta ja jopa paljon tavallista enemmän yleisöä :-)  Tällä kertaa sain houkuteltua mukaan kouluratsukonkari Pasin, joka on Oharin suuri rakkauden kohde. Pasin mukanaolo oli kyllä todella mukavaa, ja Ohari ei ole koskaan ollut niin rentona kisapaikalla. Se oli oikein hyvä ratsastaa.

Ratsastin radan B:0 ja viime kerrasta pelästyneenä nyt erittäin maltillisesti -jälkikäteen myöntäen liiaksi himmaillen. Prosentit olivat  fiilikseen nähden aika heikot, mutta tuomarikin taisi olla tiukka. Saimme 59,7%, kun luokan voittaja, aluekisoissakin hyville prosenteille päässyt tosi hieno ratsukko sai 62%. Olimme viimeiseen ratsukkoon saakka neljännellä sijalla, mutta tämä kiilasi kärkeen ja  olimme sitten ensimmäiset ei-sijoittuneet.