Kauden 2013 kisoja

Käytyjä ja suunniteltuja

7.6. Urjala (alue) C-merkin kouluohjelma.  62,25% Sijoitus 5/16
Oli miellyttävä vaikka vähän jännittikin tuomaripäätyä.

C:1 samoissa kisoissa. 55,5% sijoitus 26/28. Otin verryttelyssä laukkoja, ja tamma kuumui eikä enää oikein ollut avuilla.  Muutenkaan ei ollut meidän rata “teknisistä syistä”

15.6. LitRa B:0  59,7% sijoitus 5/15
Viime kerrasta viisastuneena otin verryttelyn todella varovaisesti ja heppa oli jopa vähän löysä radalla. Kuitenkin rento ja mukava.

21.7. Raision ratsastajat (seura) K.N. Special 62,2% sijoitus 4/15.
Erittäin tuulinen päivä. Ohari oli aika pörhäkkä radalla ja pelkäsi tuomaripäätyä. Silti siisti rata eikä näyttänyt niin huonolta kuin miltä tuntui.

11.8. Ratsastusseura Rusko (alue) K.N Special 56,10%
Pyh.. Aluksi kuvittelin, että tämä päivä voisi sujua, kun radalla sai olla useampi ratsukko odottamassa, ja käsihevosaluekin oli kentän tuntumassa. Mutta verryttelyyn piti mennä hirvittävää pöheikköpolkua ja verkka oli kammottavassa maneesissä, jossa auringon valo kajasteli ikkunassa tehden ihmeellisiä läikkiä maneesin lattiaan. Kun palasin radalle valmistautumaan, Ohari sai slaagin teltasta, joka oli aidan tuntumassa. Radalla kuuro avuille, ei taipunut hyvin, ei mennyt kulmiin ja oli edestä todella levoton ja epätasainen. Täytyy ottaa harjoittelun kannalta tällaisetkin kokemukset.

Suunnitelmissa

24.8. Loimihaka Loimaa (alue) B:3
Yritän houkutella ratsuttajaa Maija Heikkistä menemään, olis mielenkiintoista nähdä millaiset prosentit ammattilainen saisi…

30.8. Suomenhevosten kuninkaalliset (Ypäjä) (B:3)
Tekisi mieli osallistua joskin en keksi ketä saisin mukaan apukäsiksi perjantaina.