Palkintojenjaossakin välillä

Sain houkuteltua ratsuttaja Maijan starttaamaan Oharilla radan, kun kerroin että se on kisoissa paljon rauhallisempi kuin kotona. Maija ja Ohikulkija starttasivat 24.8. 2013 Loimihaan Loikat alueluokassa radan HeB:3.  Jo kopista ulos tullessa Ohari vaikutti levolliselta ja rauhalliselta, sitä se oli verkassakin. Oli todella jännittävää olla myös katsomon puolella, varsinkaan kun tämän hevosen touhuista radalla ei voi olla ihan varma.  Kenttä ja rata olivat metsän reunassa, ja tuuli ravistutteli pusikkoja kiitettävästi….

Mutta Ohari oli todella fiksu ja rata oli kaikin puolin ilo silmälle. Tasainen ja rikkeetön, Maija nyt toki on ammattilainen ja hevonen oli rento (- tuomareiden  mielestä jopa vähän liian rento.)  Prosentit olivat hienosti 63,8 ja tällä tuloksella tuli viides sija aika kovatasoisessa 32:n suomenhevosratsukon joukossa.

Jei!

Kuvia en montakaan räpsinyt, mutta muutaman sentään.

002

verryttelyssä

0267

radalla